Для рекламодателей
+38(044) 999-22-45
+38(097) 291-99-11
» » Види вхідних дверей - що вам обрати?

Види вхідних дверей - що вам обрати?

09 ноябрь 2019, Суббота
900
0

Види вхідних дверей - що вам обрати? Вхідні двері - це перший елемент декору, який вітає вас вдома. Але як обрати вірний розмір? В магазині, наприклад, "Сезон Плюс" https://sezonplus.com.ua/uk/vkhodnyye-dveri в місті Рівне, ви знайдете для себе двері з правильного матеріалу, кольору, та з гарною безпекою.

Які види дверей бувають

1. Дерев'яні двері.

Дерево - безпечний матеріал. Якщо екзотичне дерево все більше і більше використовується через їх міцність і естетичні якості, то дуб залишається благородним матеріалом. Він не має собі рівних і він дуже міцний. Але він менш стійкий до кліматичних навантажень. Якщо бюджети низькі, то можливо віддати перевагу ялині, яка готова до фарбування. Дерев'яні двері найелегантніші. Вони пропонують незрівнянний рельєф і природну теплоту, але обмежують умови обслуговування.

2. Металеві двері.

Види вхідних дверей Метал має перевагу хорошій стійкості к атмосфері і агресивності в цілому, і не вимагає обслуговування. Сталь часто використовується виробниками для стандартних дверей. Вибір квітів і візерунків необмежений. Вона стійка, витримує вогонь і не вимагає особливого догляду. Алюміній має більш престижний, сучасний дизайн. Він не іржавіє. Менш міцний, ніж сталь і менш безпечний. Є композитні двері, алюміній зовні для опору і дерево всередині для тепла.

3. Склопластикові (або композитні) двері.

Скловолокно дуже стійке до ударів і негоди, стійке до гниття і дуже добре захищає від холоду. Двері менш елегантні, ніж виконані із дерева але, тим не менш, дуже добре імітують його.

4. Скляні двері.

Вхідні двері рідко на 100% скляні. Зазвичай поєднується з деревом або металом. Скляні двері декоративні і привносять яскравість в інтер'єр будинку. Завдяки стійкому до злому склу (3 рівня захисту) і подвійного або потрійного скління їх важко розбити і вони добре ізолюють.

5. ПВХ двері.

Нарешті, ПВХ адаптується до багатьох архітектурних стилів, але він менш шляхетний. Володіє дуже хорошими механічними характеристиками і теплоізоляцією. Щоб уникнути деформації з плином часу, ідеальним варіантом буде вибрати двері в місті Рівне з металевим посиленням. Вона стійка до кліматичних впливів, але чутлива до пожежі і зломів.

Яка безпека?

75% грабіжників проходять через парадні двері. Тому першою функцією вхідних дверей є безпека. Поставити взломостійкий замок – перша справа.

Протипожежні двері

Протипожежні двері часто вибираються як вхідні, тому що вони призначені для захисту від полум'я і запобігання їх поширення в іншій частині будинку. Вони також є хорошим тепловим і акустичним ізолятором завдяки своїй товщині.

Обсудить
Добавить комментарий
Комментарии (0)